Vi respekterar din integritet. Vi på Kapitel 8 ansvarar för hanteringen av din data. Vi arbetar aktivt för att du ska få en så bra upplevelse i våra produkter som möjligt.

Berätta mer

För att boka mötesrum
ring oss på 08-698 87 00
eller skicka ett e-mail.

Klubben

Klubben på Tändstickspalatset utgår från sina medlemmar. En blandning av entreprenörer och företagare med höga krav. I flera världsstäder finns liknande sammanhang där medlemmarna har rätt förutsättningar att utveckla sig själv och sin verksamhet.

Som medlem kan du välja mellan eget rum, en fast skrivbordsplats eller möjlighet att sitta var som helst i Klubbens gemensamma utrymmen. Utrymmen där stor omsorg lagts på det estetiska uttrycket. Oavsett medlemskap har du tillgång till vår Health Club med personlig tränare, frukost varje morgon i vårt kök och ett stort antal konferensrum på flera våningar. Men framförallt innebär medlemskapet en möjlighet att tillhöra något härligt och annorlunda.